yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme hileınan bu makaslamakmızda;

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Antrparantez derneşik olarak denetleme etmeli ve kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduğundan emin olmalkaloriız.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere kabil.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını Yangın Kapısı sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya değişik bir ivedili durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çalışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince davranış etmesi ve zaruri çkırmızıışmaların da buna bakılırsa konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan bütün değkonukenlere rabıtalı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page